Lunch


 
- BROOD -

wit/bruin
Gezond
6
ham | kaas | komkommer | tomaat.
Tonijnsalade 8
huisgemaakt | rode ui | olijf
Filet Americain 7
huisgemaakt | klodder pittige saus
Geitenkaas 7
lauwwarm | walnoot | honing
Zalm 9
roomkaas | avocado | rode ui
Gerookte kip 7
pesto-mayonaise | pijnboompitten
Carpaccio 9
rucola | parmezaanse kaas | pijnboompit | truffel-dressing

- EIEREN -

geserveerd op brood wit/bruin

Omelet naturel 7
Omelet ham/kaas 8
Boeren-omelet 9
Roerei 9
spek | champignons | tomaat
Uitsmijter ham/kaas 8
Uitsmijter spek 8
Uitsmijter carpaccio 10

- SALADE -

Geserveerd met brood
Gamba’s 13
knapperig | limoen-dressing
Geitenkaas
12
lauwwarm | honing-mosterddressing
Flat Iron steak 12

spek | ei | piccalilly-dressing | croutons
Tonijn 12
uit blik van John | gekookt ei

- HOT - 

Clubsandwich 12
toast | ei | kip | spek | kaas | tomaat | komkommer | mosterd-mayonaise | Villa-frieten
Flammkuchen 13
créme fraîche | spek | ui | Gruyére
Bretonse Vissoep 9
croutons | rouille | Gruyére
Croque Madame
 6
spiegelei on top | fles ketchup op tafel
Verse pomodorisoep 7
tomaat | romig | basilicum-olie
Croquettes de Veau 9
draadjesvlees | uit bourgondische doos
Villaburger 17
van Wagyu-rund met alle toeters & bellen
Fish & Chips 19
huisgemaakt met tartaar-mayonaise en citroen
Tournedos 26
risotto | geroosterde trostomaat | truffel-saus

 

Brasserie Villa Nova